Hospital og læger

Læs om Herlev Hospital, Akuttelefonen 1813 eller find kontaktoplysninger på kommunal læge, lægekonsulent eller speciallæger.

Herlev Hospital er et af Danmarks største, og er et af Region Hovedstadens fire områdehospitaler, som tager sig af akut behandling og har døgnåben akutmodtagelse.

Herlev Hospital er områdehospital for 425.000 borgere i Ballerup, Gladsaxe, Herlev, Egedal, Rødovre, Furesø, Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Hospitalet er med sine 120 meter i højden ret synligt for omgivelserne. På hospitalets hjemmeside kan du få indblik i, hvad der sker inden for sygehusets mure.

Først og fremmest fortæller sygehusets afdelinger her om den pleje og behandling, de giver amtets borgere. Men du finder også vejledninger til patienter, forskning, nøgletal, kontaktmuligheder og ventetider.

Herlev Hospitals hjemmeside

Find her en komplet fortegnelse over læger og speciallæger i Herlev og omegn. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Borgerservice på tlf. 44 52 70 60.

Aftenkonsultation

Den sene aftenkonsultation er så vidt muligt forbeholdt patienter, der er forhindret i at bruge dagkonsultationen.
Akuttelefonen 1813

Akuttelefonen 1813 er hovedindgangen i Region Hovedstaden til akuthjælp, når din egen læge holder fri.

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre ved skade eller akut opstået sygdom? Så ring til akuttelefonen.

Akuttelefonen er bemandet med specialuddannede sygeplejersker, som kan hjælpe dig med råd og vejledning døgnet rundt. Har du brug for yderligere behandling, bliver du stillet direkte videre til et af Region Hovedstadens andre behandlingstilbud.

Læs mere om Akuttelefonen 1813 i Region Hovedstaden.

Her kan du også downloade pjecen om Akuttelefonen 1813.