Kollektiv Trafik

Med den kollektive trafik i Herlev Kommune er der gode muligheder for at komme rundt i Herlev og andre steder i hele Hovedstadsområdet.

I Herlev Kommune er der gode transportmuligheder med den kollektive trafik. Der kører 13 buslinjer, herunder blandt andet tre S-buslinjer, to E-linjer samt en C-linje. I kommunen er der også en S-togstation, som betjenes af S-toglinjerne C og H, der kører mellem København og Frederikssund. I 2025 åbner også letbanen i Ring 3.

DOT er et samarbejde mellem DSB, Metro og Movia, som har til formål at gøre det nemt at være passager i den offentlige transport på Sjælland. DOT sikrer integration og sammenhæng på tværs af transportformer, produkter og services. Herved overstiger værdien af den fælles indsats, hvad DSB, Metroselskaber og Movia kan levere hver især. Du kan læse meget mere om DOT - Din Offentlige Transport og planlægge din næste rejse.

Herlev Kommune samarbejder med Trafikselskabet Movia, Region Hovedstaden og nabokommuner, for at sikre borgerne en god kollektiv trafik. Det tætte samarbejde, skal være med til at tilrettelægge den kollektive bustrafik så optimalt som muligt, indenfor den givne økonomiske ramme.

Trafikselskabet Movia fungerer som rådgiver for kommunerne i planlægningen af busdriften. Movia udarbejder køreplaner, står for trafikinformation og har ansvaret for den daglige drift af busserne.

Følgende buslinjer kører i Herlev Kommune:

Almindelige busser: 155, 161, 164, 165, 167, 168, 400 

C-busser: 5C 

S-busser: 300S, 350S, 400S 

E-bus: 40E

I 2025 vil letbanen i Ring 3 være klar til at transportere dig fra Ishøj i syd til Lyngby i nord - En 28 km lang strækning med 29 stationer. Du kan læse meget mere om letbanen i Herlev Kommune

Af og til foregår der vejarbejder og andet i Herlev Kommunen, som betyder at vi er nød til at ændre på busruterne og togdriften i perioderne.

Herlev Kommune arbejder altid på at minimere generne så meget som muligt, du kan følge vejarbejder mv. som kan påvirke trafikken og dermed den kollektive trafik i Herlev Kommune

Kontakt

Trafikteamet

Herlev Hovedgade 110, 1. sal
2730 Herlev
4452 6431
trafik@herlev.dk

Åbningstider
Man-Fre 09:00 - 14:00