Rotter

Ser du tegn på rotter skal du anmelde det til Herlev Kommune.

Rotter er et problem for os alle, da de er smittebærere og årligt koster samfundet mange penge. Har en virksomhed besøg af rotter, kan det også blive en bekostelig affære, hvis ikke der handles hurtigt. Sørg derfor altid for at anmelde rotter, så snart du ser en, eller har mistanke om, at der er en rotte.

Brug selvbetjeningsløsningen (Driftweb) til at anmelde rotter – det et let og tager under to minutter.

Anmeld rotte

For fødevarevirksomheder er det ekstra uheldigt at få rotter på besøg, da virksomheden nogle gange må lukke for en periode, mens rotten bekæmpes. Derudover skal fødevarer, som rotten kan have været i kontakt med, smides ud.

 

Ser du rotter på en fødevarevirksomhed, inde eller ude, skal du straks anmelde det til Herlev Kommune. Vores rottebekæmpere vil komme på besøg hurtigst muligt, oftest indenfor få timer. Ring til Herlev Kommune på 44 52 64 70. Telefonen besvares døgnet rundt, også i weekender og på helligdage.

 

Har du en aftale om rottebekæmpelse på din fødevarevirksomhed med et privat rottebekæmperfirma, skal du følge Procedure for håndtering af rotter på fødevarevirksomheder. Proceduren er udarbejdet i samarbejde med repræsentanter for fødevarevirksomhederne og bliver revideret efter behov. 

 

Husk at du skal kontakte Fødevarestyrelsen, Tlf. 72 2​​​7 69 00, når der er rotter indendørs på din fødevarevirksomhed.

På vores hjemmeside kan du læse mere om:

 

Har du spørgsmål vedrørende rotter, rottebekæmpelsen generelt i Herlev Kommune, privat bekæmpelse eller til en specifik sag, er du velkommen til at kontakte Center for Teknik og Miljø via mail rotter@herlev.dk eller telefon 44 52 64 00.

Rotter og andre dyr

Herlev Hovedgade 110, 1. sal
2730 Herlev
44526400
rotter@herlev.dk

Åbningstider
Man-Fre 09:00 - 14:00

Akuttelefon

Hvis du har rotter indendørs, på en fødevarevirksomhed eller en institution, skal du ringe på Herlev Kommunes akuttelefon på: 44 52 64 70 (Gælder også i weekender og helligdage)