Sommerferieaktiviteter

Når skoleåret slutter, venter spændende sommerferieaktiviteter i Herlev.

Herlev Kommune tilbyder hvert år et væld af spændende sommerferieaktiviteter. Aktiviteterne arrangeres i samarbejde med foreninger og institutioner, og er for skolebørn i alderen 6-16 år bosat i Herlev Kommune. Det er muligt at købe flere aktiviteter i samme køb. Der kan maks. købes to pladser pr. aktivitet pr. køb. 

Hvis du har spørgsmål til billetsalg, ventelister, refusioner og lignende kan du kontakte Kultur og Fritid på 20 48 88 71 / 44 52 57 00 eller kulturogfritid@herlev.dk. Kontaktpersonerne på de enkelte aktiviteter kan kun svare på praktiske spørgsmål om de respektive aktiviteter.

Se årets aktiviteter 

Køb sommerferieaktiviteter

Oversigten over sommerferieaktiviteterne for 2024 er klar i midten af april måned. Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i oversigten og i udbuddet af aktiviteter. Aktiviteterne sættes til salg fra den 30. maj kl. 10. 

Se årets aktiviteter

Køb sommerferieaktiviteter

For at flest børn får mulighed for at prøve kræfter med forskellige aktiviteter, kan der kun købes én plads pr. barn på alle hest- og ponyholdene den dag aktiviteterne sættes til salg (30. maj). Hvis der fortsat er ledige pladser fra 31. maj og frem, kan der købes flere pladser på Hest og pony hold pr. barn 

Tilmelding og betaling sker online via www.herlev.dk/sommerferieaktiviteter.  

Du kan kun betale online. Du kan benytte Dankort, VISA, Visa Elektron, Master Card, Mestro og Mobilepay.

Her kan du læse, hvordan vi behandler dine data, når du køber sommerferieaktiviteter eller skriver dig på venteliste til en aktivitet.  

Læs her hvordan vi behandler dine data når du køber sommerferieaktiviteter.

Alle aktiviteter koster 100 kr. for en uges aktivitet.

Når du har foretaget et køb modtager du først en købskvittering, derefter din billet. Begge dele sendes til den e-mail du har opgivet i købsprocessen med emnefeltet ”Kultur og Fritid, Herlev Kommune (Place2book)” – klik på linket i mailen for at få dine billetter.

Når du møder op den første dag, skal du medbringe billetten enten i papir eller i elektronisk form, og aflevere den til instruktøren. Instruktørerne får også tilsendt deltagerlister, som de tjekker når aktiviteten går i gang.

OBS: Modtager du ikke en kvittering på dit køb/og eller dine billetter, bedes du kontakte Kultur og Fritid på kulturogfritid@herlev.dk eller 20 48 88 71.

Hvis aktiviteten er udsolgt, har du mulighed for at tilmelde dig en venteliste. Du kan ikke blive skrevet på venteliste ved at kontakte os pr. mail eller telefon. Tilmelding til venteliste sker i tilmeldingssystemet på www.herlev.dk/sommerferieaktiviteter og skal gøres på den/eller de aktiviteter du ønsker at stå på venteliste til.

OBS: Ventelisterne fungerer på den måde, at når der frigives en plads på ventelisten, så får alle der står på ventelisten besked på den mail de har angivet i købsprocessen, og det er herefter først til mølle.

Du får altså besked om, at der er ledige billetter på en aktivitet, men pladsen er først din, når du har købt og betalt den.

Du modtager en kvittering på at du er tilmeldt ventelisten. Du skal kun tilmelde dig venteliste én gang, selvom du evt. ønsker mere end én plads på aktiviteten.

Ja, hvis der er for få tilmeldte på et hold, oprettes aktiviteten ikke.

Ligeledes kan aktiviteten blive aflyst, hvis der opstår sygdom hos instruktøren.

Der vil blive sendt en aflysningsmail ud til den e-mailadresse, der er skrevet på i forbindelse med tilmeldingen, og pengene vil blive refunderet.

Kontakt os på kulturogfritid@herlev.dk, hvis dit barn bliver forhindret i at deltage. Hvis dit barn er forhindret i at deltage, når aktiviteten er gået i gang, skal du tage kontakt til den kontaktperson, der er nævnt på de respektive aktiviteter.

På den måde kan pladsen gå til en anden.

Hvis du ønsker pengene refunderet, skal afbud ske senest to uger før aktiviteten starter.

Bliver du forhindret i at deltage, når aktiviteten er gået i gang, skal I give besked til instruktøren.

Hvis du har købt en plads på en forkert aktivitet, kan du få refunderet dit køb op til en uge efter købet. Du skal kontakte Kultur og Fritid på Kulturogfritid@herlev.dk for at få refunderet dit køb. I mailen bedes du oplyse os om: 

  • Hvilken aktivitet du ønsker at refundere
  • Barnets (eller børnenes) navn
  • Navnet på den forældre/værge der har købt aktiviteten
  • Antallet af pladser du ønsker at refundere på aktiviteten  

Ja, aldersgrænserne for de enkelte aktiviteter skal overholdes - både af hensyn til de andre børn, instruktørerne og barnet selv.

Ja, det er muligt at købe 2 pladser på hver aktivitet af gangen.

Det er derfor vigtigt, at du udfylder deltager og købsinformationen korrekt, så informationen fremgår korrekt på deltagerlisterne.

Herlev Kommune har ikke ansvarsforsikring, der dækker ved ulykkestilfælde. Det er således på eget ansvar at deltage i sommerferieaktiviteterne.

Hvor kan jeg få mere information? Ring på tlf. 20 48 88 71 for yderligere information. Eller send en mail til kulturogfritid@herlev.dk

Hvis din forening har lyst til at byde ind med en aktivitet, kan I maile til kulturogfritid@herlev.dk for at høre mere om mulighederne eller læse mere på denne side. Tilmeldingsfristen er den 15. marts 2024. Tilmelding er kun online og ikke på mail.

Kontakt

Idræt og folkeoplysning

Skinderskovvej 31
2730 Herlev
44 52 70 00
kulturogfritid@herlev.dk

 
 
Åbningstider
Mandag 8-15
Tirsdag 8-15
Onsdag 8-15
Torsdag 8-17
Fredag 8-14

Hvis du har spørgsmål til tilmelding og billetter

Har du spørgsmål til tilmeldingssystemet, billetter eller refusioner, kan du kontakte Kultur og Fritid på Kulturogfritid@herlev.dk eller 20 48 88 71. 

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på natur, kultur, byliv og alt det, der betyder noget for dig i Herlev.

Felter med (*) skal udfyldes