Særligt for børn

Herlev Kommune tilbyder aktiviteter for børn. Tjek også kulturinstitutionernes mange tilbud.

Her kan du læse om aktiviteter og fritidstilbud til børn. Læs bl.a. om skolebio, Feriekoloni og Sommerferieaktiviteter.

For 1.-9. klasses elever bosiddende i Herlev Kommune

Herlev Kommune tilbyder igen i 2024 børn og unge gode oplevelser, hygge, leg og spændende aktiviteter på sommerens kolonier. Holdene er tilpasset de enkelte klassetrin og tilbyder fællesskaber med engagerede og erfarne koloniledere.
 

Ingeborg, elever i 1.-3. klasse (dvs. elever der går i 1.-3. klasse i nuværende skoleår)

Feriekolonien ligger i Ølsted mellem Frederikssund og Frederiksværk i smukke omgivelser direkte ud til Roskilde Fjord. Ingeborg er en ny nyere koloni med alle moderne faciliteter. Det er muligt at komme til Ingeborg i uge 31 eller 32 på et ophold af 6 dages varighed (søndag-fredag).
 

Sportspark Blaavandshuk, elever i 4.-9. klasse (dvs. elever, der går i 4.-9. klasse i nuværende skoleår)

I Sportspark Blaavandshuk i Oksbøl findes et væld af aktivitetsmuligheder side om side med den storslåede natur ved Vesterhavet. Indkvartering i hyggelige hytter med op til 8 børn i hver – og de voksne meget tæt på. Opholdet er 6 dage (søndag-fredag). Elever i 4.-5. klasse kan komme afsted i uge 27, elever i 6.-9. klasse kan komme afsted i uge 28.
 

Tilmeldingsfrist var den 4. februar 2024.

Se kolonifolder

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål eller blot vil høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Ungdomsskolen, Bettina Thoby på tlf. 4452 5810 eller pr. mail ung@herlev.dk

Musikundervisningen på Herlev Musikskole dækker alt fra musikalsk legestue for de mindste til korsang for voksne. Fokus er på børn og unge op til 24 år. Du kan bl.a. gå til instrumental- og vokalundervisning, sammenspil og kor.

Der kan i særlige tilfælde bevilges hel eller delvis friplads efter skriftlig ansøgning. Ansøgningsskema rekvireres fra Musikskolens kontor ved at afkrydse i forbindelse med tilmeldingen. Der kan ikke søges friplads, hvis eleven er over 24 år.

Herlev Musikskole

Herlev Bygade 30, 1. sal
2730 Herlev
44 52 57 82
Email: musikskolen@herlev.dk
Besøg Herlev Musikskoles hjemmeside
Besøg Herlev Musikskoles Facebook side

Naturcenter Kildegården er Herlev Kommunes tilbud til borgere - børn som voksne, der har interesse for dyr, natur, miljø og økologi.

Om Naturcenter Kildegården

Kildegården er et naturcenter i det rekreative område Smør- og Fedtmosen. Foldene omkring Kildegården afgræsses af skotsk højlandskvæg, mens markerne dyrkes økologisk.

Hvad kan du opleve på Kildegården?

På Kildegården kan du møde en naturvejleder, køer, geder, får, høns, en skildpadde, en slange og en ferskvandsfisk.

Naturen i Herlev kan bruges til mange forskellige naturoplevelser. På Kildegården kan du vælge mellem mange forskellige arrangementer og oplevelser, hvor børn og voksne lærer om dyr, natur og miljø.

På Kildegården er der masser af muligheder for en spændende dag i naturens tegn - kun fantasien sætter grænser. Hvis du selv har en ide til et arrangement, kan du kontakte naturvejlederen. Arrangementet kan med fordel tage udgangspunkt i elevernes aktuelle undervisning i et eller flere fag.

Du kan også nyde naturen omkring Kildegården, hvor du kan følge en af de spændende stier i Smør- og Fedtmosen. Området har et rigt dyreliv, og du kan bl.a. opleve små gnavere, rådyr, ræve, egern samt mange forskellige fugle.

Kildegården er et tilbud til børn og voksne med interesse for natur og miljø

Naturcenter Kildegården er Herlev Kommunes naturskole. Det er et tilbud til borgere - børn som voksne, der har interesse for natur og miljø.

Naturvejlederen på Kildegården arrangerer offentlige ture for alle Herlevs borgere, og du kan altid tage en tur forbi Kildegården, hvor du kan nyde den rolige natur eller se på dyrene, som går ude hele døgnet.

Tilbud til daginstitutioner og skoleklasser

Til hverdag besøger børn fra kommunens daginstitutioner og skoler Kildegården, hvor de kan benytte faciliteter og naturvejledning. Naturvejledningen foregår mest udendørs, men der er også to undervisningslokaler med diverse udstyr. Naturvejledning er gratis for alle institutioner og skoler i Herlev Kommune.

Adresse og kontaktinformation

Naturcenter Kildegården
Klausdalsbrovej 396
2730 Herlev
44 52 57 97
kildegaarden@herlev.dk
Kildegårdens hjemmeside
Kildegaardens facebook

Træffetid
Du kan kontakte Naturcenter Kildegården mandag - torsdag mellem kl.13:00 og 13:30.

Find vej til Kildegården

Nyheder fra Naturcenter Kildegården

Hvis du interesserer dig for natur og miljø eller hvis du bare gerne vil følge med i livet på Kildegården og i hvordan det går med dyrene, kan du følge med på Kildegårdens Facebook.

Herlev Skolebio er Herlev Kommunes filmklub, som i mere end 70 år har vist film for alle skoleelever i Herlev. Herlev Skolebio er medlem af landsforeningen af Danske Børne og Ungdoms Filmklubber, DaBUF, som har tilslutning af over 60 klubber med ca. 55.000 medlemmer fra hele Danmark.

Sådan bliver du medlem

Det koster kun 100 kr. for 6 film. 

Tilmeld dig Herlev Skolebio på Skolebios hjemmeside 

 

Herlev Skolebio i Teaterbio

Herlev Bygade 30
2730 Herlev
Telefon 40102287
Email llb@tdc.dk
Besøg Skolebios hjemmeside
Besøg Herlev Skolebios Facebook side

På billedskolen undervises børn, unge og voksne i praktisk billedkunst, teknikker og materialer.

Daginstitutioner og skoleklasser kan booke timer, og med en klippekortordning får voksne mulighed for at afprøve forskellige kunstneriske genrer under vejledning af professionelle kunstnere.

Herlev Billedskole

Herlev Bygade 30, 1. sal
2730 Herlev
Telefon 44 52 57 85
Email billedskolen@herlev.dk
Besøg Herlev Billedskoles hjemmeside
Besøg Billedskolens Facebook side
Besøg Herlev Billedskoles Instagram

Kontakt

Kultur

Herlev Bygade 70
2730 Herlev
20 48 88 71
kultur@herlev.dk

 

Åbningstider
Mandag 8-15
Tirsdag 8-15
Onsdag 8-15
Torsdag 8-17
Fredag 8-14

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på natur, kultur, byliv og alt det, der betyder noget for dig i Herlev.

Felter med (*) skal udfyldes